Pobijedićemo zajedno ovu utakmicu

Vijesti
Sportski centar „Borik“ Mapa

Podijeli

Grad Banjaluka suočen je sa velikim izazovom u vezi sa širenjem korona virusa, a odlučnost gradonačelnika Igora Radojičića, gradskih službi, ministra zdravlja Alena Šeranića i ostalih državnih institucija u borbi sa ovim problemom sve Banjalučane može učiniti ponosnim. Mjere koje su uvedene nesumnjivo su nas spasile od još većih problema, ali upravo zato i dalje moramo ostati disciplinovani. Posebno bismo istakli sve medicinske radnike, pojedine privredne subjekte i medije koji su u ovoj borbi dali nemjerljiv doprinos.

Ono što bismo posebno istakli je činjenica da je Grad Banjaluka, u ovim teškim vremenima, kada niko ne razmišlja o novcu, ispoštovao obaveze prema sportistima i klubovima koji su na „Izboru najboljih sportista grada“ u našoj Sportskoj dvorani „Borik“ bili najbolji. Ovo nisu velika sredstva, ali činjenica da su do naših sportista došla u ovom trenutku čini ih većim nego ikad, jer nam daju snagu, sigurnost i povjerenje.

Ovakav odnos prema sportu i sportistima doveo je do toga da Banjaluka ima rekordan broj premijerligaša i klubova koji se takmiče u najvišim rangovima.

Premijerligaši za sljedeću godinu su: KK Orlovi, KK Mladi Krajišnik, KK Feniks, KK Borac, KKI Vrbas, RK Borac, ŽRK Borac, FK Borac, KMF Policajac, OK Borac, UOK BL Volej, ŽOK Inova, Kuglaški Klub Borac, Kuglaški klub Revita, Kuglaški klub Ada, ŽKK Vrbas, VK Banja Luka, AK Borac, FK Krupa, Stonoteniski klubovi Borac, Spin i Banjaluka, … Turnire najvišeg ranga igraju teniseri TK Borac, TK Mladost, TK Banjaluka, u svojim redovima šampione BiH imaju PK Olimp, PK 22. april, PK Borac, mnogi borilački klubovi…

Na nama je da se revanširamo našem Gradu onako kako mi to jedino i znamo – na terenu.

Što bi naši prijatelji iz Sporskog centra „Borik“ rekli: POBIJEDIĆEMO ZAJEDNO I OVU UTAKMICU!