Marketing

Podijeli

JU SC „Borik“ je od 2008. godine proglašena ustanovom od javnog značaja za Grad Banjaluku, te Ustanovom koja će služiti javnom interesu građana, pogotovo u oblasti sporta, kulture, rekreacije i zabave.

Objekti: Sportska dvorana „Borik“, Sportska dvorana „Obilićevo“ i kuglana „Borik“ se koriste za treninge i utakmice velikog broja klubova koji se takmiče kako na domaćoj, tako i na međunarodnoj sceni. Ustanova se koristi i za održavanje sajmova i koncerata te plesnih revija. Ponosni smo i na Turnir u malom fudbalu koji se održava već tradicionalno pune 33. godine.

Mi Vam nudimo da se reklamirate u našim objektima i na našoj web-stranici, te da Vaša poruka bude prisutna na svim ovim manifestacijama. Vidjećete da su naše usluge veoma povoljne,te da smo otvoreni za svaki vid saradnje.

Ako ste zainteresovani, imate neke ideje ili Vam trebaju dodatne informacije, molim Vas da nas kontaktirate na brojeve telefona: +387(0)51/257-132, +387(0)51/257-136 ili na elektronsku poštu: sdborik@blic.net ili marketing@scborik.com

Nadajući se uspješnoj saradnji,

Rukovodilac marketinga i prodaje usluga Nenad Mudrinić