Угоститељство

Подијели

ЈУ СЦ „Борик“ има властито угоститељство и то:
У сутерену дворане „Борик“ ресторан са кугланом капацитета 70 мјеста у којем нудимо све врсте домаћих и страних јела. Уз врхунску услугу организујемо банкете (вјенчања, крштења, рођендане и сл.) и кетеринг, а посебно издвајамо спортске меније по веома приступачним цијенама.
У холу дворане су два модерно опремљена бифеа који задовољавају угоститељске потребе корисника и посјетилаца дворане „Борик“ током свих спортских и културно-забавних манифестација, као и у вријеме редовних тренинга спортиста и рекреације грађана и осталих посјетилаца.
Спортска дворана „Борик“ је добила испод сјеверне трибине ВИП салон. Овај лијепо уређени простор могу користити спортисти, као и сви остали за културно-забавне садржаје, забаве, прославе, семинаре, дјечије рођендане, коктел партије и сл.
Модерно уређен хол код Олимпијског славолука у Спортској дворани „Борик“ са могућношћу постављања 100 сједећих мјеста може се, такође, намјенски користити за културно-забавне и промотивне садржаје, као што су промоције, представљања, коктел партији и др.