Ugostiteljstvo

Podijeli

JU SC „Borik“ ima vlastito ugostiteljstvo i to:
U suterenu dvorane „Borik“ restoran sa kuglanom kapaciteta 70 mjesta u kojem nudimo sve vrste domaćih i stranih jela. Uz vrhunsku uslugu organizujemo bankete (vjenčanja, krštenja, rođendane i sl.) i ketering, a posebno izdvajamo sportske menije po veoma pristupačnim cijenama.
U holu dvorane su dva moderno opremljena bifea koji zadovoljavaju ugostiteljske potrebe korisnika i posjetilaca dvorane „Borik“ tokom svih sportskih i kulturno-zabavnih manifestacija, kao i u vrijeme redovnih treninga sportista i rekreacije građana i ostalih posjetilaca.
Sportska dvorana „Borik“ je dobila ispod sjeverne tribine VIP salon. Ovaj lijepo uređeni prostor mogu koristiti sportisti, kao i svi ostali za kulturno-zabavne sadržaje, zabave, proslave, seminare, dječije rođendane, koktel partije i sl.
Moderno uređen hol kod Olimpijskog slavoluka u Sportskoj dvorani „Borik“ sa mogućnošću postavljanja 100 sjedećih mjesta može se, takođe, namjenski koristiti za kulturno-zabavne i promotivne sadržaje, kao što su promocije, predstavljanja, koktel partiji i dr.