Маркетинг

У 2023. години успјешно је организован је велики број спортских и културних догађаја и манифестација у Спортском центру „Борик“.

Објекти: Спортска дворана „Борик“, Спортска дворана „Обилићево“, Спортска дворана „Центар“, Градска куглана „Лауш“ и Спортска сала „Старчевица“ се користе за тренинге и утакмице великог броја клубова који се такмиче како на домаћој, тако и на међународној сцени. Објекти СЦ „Борик“ се користе и за одржавање сајмова и концерата те плесних ревија итд. Поносни смо и на Турнир у малом фудбалу који се одржава већ традиционално пуних 48 година.

У Спортском центру „Борик“ је у 2023. години организовано много спортских манифестација и утакмица, укључујући и међународне:
– СД „Борик“, 149 утакмица и 32 спортске манифестације,
– СД „Обилићево“, 221 утакмице и 24 спортске манифестације,
– СД „Центар“, 141 утакмица и 17 спортских манифестација,
– Градска куглана, 84 утакмице и 2 спортске манифестације,
– Спортска сала „Старчевица“, 32 утакмице и 4 спортске манифестације

Укупно у Спортском центру „Борик“ у 2023. години одржане је 97 спортских манифестација и 627 утакмица, од којих је 10 међународног карактера.
Ове догађаје пратио је велики број гледалаца у дворанама, али и на стриминг платформама, као што је YouTube.

У Спортском центру „Борик“ организују се и културно-забавне, образовне и привредне манифестације. У 2023. години организовано је укупно 76 оваквих догађаја:
– СД „Борик“ – 14 културних-забавних манифестација,
– СД „Обилићево“ – 4 културно-забавне манифестације,
– СД „Центар“ – 6 културно-забавних манифестација,
– Позоришна сала – 96 представа.

У 2023. години реализован је и 48. традиционални турнир у малом фудбалу „Борик MaxBet 2023“. Полуфиналне и финална утакмица у сениорској конкуренцији преношене су уживо на регионалној Арена спорт телевизији уз преко милион гледалаца широм свијета.

Сада већ традиционална манифестација турнира у баскету 3х3 је још један од догађаја које успјешно организује Спортски центар „Борик“, манифестација која се показала маркетиншки интересантна оглашивачима.

Организована је и котлићијада „Борик 2023“ уз учешће 20 екипа и многобројних гостију и посјетилаца.

Успјешно је организован и „балон“ АБА 2 лиге – 21 утакмица у 7 такмичарских дана и велику посјету у СД „Борик“.

Ми Вам нудимо да се рекламирате у нашим објектима и на нашој wеб-страници, те да Ваша порука буде присутна на свим овим манифестацијама. Видјећете да су наше услуге веома повољне, те да смо отворени за сваки вид сарадње.

Између осатлог, нудимо Вам да се рекламирате на нашим савременим ЛЕД рекламним дисплејима.

Ако сте заинтересовани, имате неке идеје или Вам требају додатне информације, молим Вас да нас контактирате на бројеве телефона: +387(0)51/257-136, +387(0)51/257-148 или на електронску пошту:komercijala@scborik.com

Остваримо заједнички интерес!

Руководилац службе комерцијале Предраг Грбић

Оцијените овај чланак?

3.5 / 5. 16

Подијели