Маркетинг

Подијели

ЈУ СЦ „Борик“ је од 2008. године проглашена установом од јавног значаја за Град Бањалуку, те Установом која ће служити јавном интересу грађана, поготово у области спорта, културе, рекреације и забаве.

Објекти: Спортска дворана „Борик“, Спортска дворана „Обилићево“ и куглана „Борик“ се користе за тренинге и утакмице великог броја клубова који се такмиче како на домаћој, тако и на међународној сцени. Установа се користи и за одржавање сајмова и концерата те плесних ревија. Поносни смо и на Турнир у малом фудбалу који се одржава већ традиционално пуне 33. године.

Ми Вам нудимо да се рекламирате у нашим објектима и на нашој wеб-страници, те да Ваша порука буде присутна на свим овим манифестацијама. Видјећете да су наше услуге веома повољне,те да смо отворени за сваки вид сарадње.

Ако сте заинтересовани, имате неке идеје или Вам требају додатне информације, молим Вас да нас контактирате на бројеве телефона: +387(0)51/257-132, +387(0)51/257-136 или на електронску пошту: sdborik@blic.net или marketing@scborik.com

Надајући се успјешној сарадњи,

Руководилац маркетинга и продаје услуга Ненад Мудринић