Угоститељство

Спортски центар „Борик“ има и властито угоститељство.

У дворишту СД „Борик“ отворена је башта „Ресторана Борик“. У пријатном амбијенту и хладу платана и липе старих преко 80 година, уживајте у разноврсној понуди хране и пића.

У сутерену дворане „Борик“ је ресторан са 120 мјеста у којем нудимо много врста домаћих и страних јела. Уз врхунску услугу организујемо разне врсте свечаности (вјенчања, крштења, рођендане и сл.) и кетеринг, а посебно издвајамо спортске меније по веома приступачним цијенама.

 


У холу дворане су два модерно опремљена бифеа који задовољавају угоститељске потребе корисника и посјетилаца дворане „Борик“ током свих спортских и културно-забавних манифестација, као и у вријеме редовних тренинга спортиста и рекреације грађана и осталих посјетилаца.


Модерно уређен хол код Олимпијског славолука у Спортској дворани „Борик“ са могућношћу постављања 100 сједећих мјеста може се, такође, намјенски користити за културно-забавне и промотивне садржаје, као што су промоције, представљања, коктел партији и др.

Ако сте заинтересовани за наше угоститељске или кетеринг услуге контактирајте нас. Контакт особа Драгомир Ђукић (065/538-295, ugostiteljstvo@scborik.com)

Оцијените овај чланак?

5 / 5. 8

Подијели