Радојичић отворио дворану „Центар“

Вијести
Спортска дворана „Центар“ Мапа

Бањалука је добила нову спортску дворану.
Игор Радојичић, градоначелник Бањалуке, у присуству гостију, спортиста, спортских радника, свечано је вечерас отворио спортску дворану „Центар“, која се налази у некадашњем Шопинг центру. Она ће бити додијељена на управљање, коришћење и одржавање Јавној установи Спортски центар „Борик“, која је за свој 45. рођендан (отворена 20. априла 1974. године) добила најљепши поклон.

– Ово је прва нова спортска дворана у Бањалуци након 1978. године, коју са великим задовољством предајемо спортистима на употребу у нади да ће им помоћи за остварење још већих спортских успјеха. Отварањем „Центра“ значајно ћемо растеретити дворане „Борик“ и „Обилићево“ кад су термини за тренинге и утакмице у питању – изјавио је Радојичић приликом отварања дворане.

На отварању Спортски дворане „Борик“, прије четрдесет и пет година првенствени сусрет одиграли су рукометаши Борца и Витекса из Високог, док су у пријатељском сусрету снаге одмјериле кошаркашице Младог Крајишника и сарајевске Босне.
Вечерас (13. априла 2019. године) част да први заиграју припала је одбојкашим дамама. У пријатељском мечу снаге су одмјериле екипе БЛ Волеј, члан Премијер лиге БиХ и Инова, прволигаш Српске. Иако је био у другом плану, остаће уписано да је резултат гласио 2:1 у корист екипе БЛ Волеj.

Оцијените овај чланак?

0 / 5. 0

Подијели