Прес конференција за турнир у малом фудбалу „Борик 2019“

Вијести
Спортска дворана „Борик“ Мапа

Освоји „Борик“ и – 20.000 КМ!

Побједнику овогодишњег турнира у малом фудбалу „Борик 2019“ припашће 20.000 КМ, што је највећа награда у историји ове смотре која траје већ 44 године, али и највећа у региону – речено је на вечерашњој прес конференцији, која је одржана у дворани „Борик“.

Прес конференцији присуствовали су Игор Радојчић, градоначелник Бањалуке, Ненад Талић, директор Спортског центра „Борик“, Јовица Кесеровић, руководилац турнира и Милка Станивуковић ПР менаџер Бањалучке пиваре.

Пријаве за турнира примају се од 1. новембра, а премијера је 2. децембра. Игра се у шест категорија: сениори, ветерани 35+, ветерани 50+ (нова категорија),  У-12,  У-14, У-16.

Котизација за сениоре износи 200 КМ, ветеран 35+ и ветерани 50+ по 150 КМ, док млађе категорије У-12, У-14, У-16 не плаћају котизацију, за њих је учешће на овогодишњем турниру бесплатно.

Промотери турнира „Борик 2019“ су асови великог и малог фудбала: Владимир Стојковић, Милош Дегенек, Зоран Тошић, Антонио Рукавина, Перица Огњеновић, Радмило Михајловић, Стојан Врањеш, Саша Кајкут, Бојан Пузигаћа, Миле Симеуновић, Миленко Девушић, Чедомир Ћулум и многи други.

Покровитељ турнира је град Бањалука, генерални спонзор Бањалучка пивара, организатор Спортски центар „Борик“.

Оцијените овај чланак?

0 / 5. 0

Подијели