Ближи се завршница турнира у малом фудбалу „Борик 2019“

Scheduled Вијести
Спортска дворана „Борик“ Мапа

Викенд ће нам открити које екипе улазе у саму завршницу највећег турнира у региону – „Борик 2019“. Мјесто дешавања, бањалучки храм спорта Спортска дворана „Борик“. У суботу на паркет први излазе екипе из категорије У-14 Водовод. Богат фудбалски дан почиње већ у 08:20. Његов крај је планиран одигравањем посљедње утакмице у 20:50. На програму је 18 утакмица и то у три категорије – У-14 Водовод, У-12 ГБ3 и сениорска категорија.

Управо када је ријеч о сениорима, засигурно највећу пажњу привлачи дуел екипа „Монтинг Теслић“ и „Кафе бар 988“. Да ли ће екипа из Теслића и ове године доћи до саме завршнице турнира сазнаће се првог дана викенда. Једна од те двије екипе ће исти дан у осмини финала (17:30) одмјерити снаге са екипом „Крајинапетрол“. Одлична екипа „Корт Маркети ГТИ“, коју многи сматрају фаворитом из сјене, такође ће одиграти двије утакмице. Прво излазе на паркет у 15:50 на мегдан екипи „Елит Академи Ардор“, а побједника из тог дуела у 18:20 чека тим „Стар Дент“.

Недјеља није ништа мање занимљива. Турнир почиње у 09:00 часова. Посљедња утакмица тог дана планирано је да буде одиграна у 21:00 час. Управо крај другог дана викенда резервисан је за ветеране. У 20:10 снаге ће одмјерити екипе „Декор“ и ФК „Џаја“, а одмах послије њих и екипе „Бојан Милошевић Борац 83“ и „Бјелајце“. Веома занимљива борба за четвртфинале и полуфинале се очекује између екипа сениорске категорије.

Оцијените овај чланак?

0 / 5. 0

Подијели