Вијести

Побиједићемо заједно ову утакмицу

Вијести
Спортски центар „Борик“ Мапа

Град Бањалука суочен је са великим изазовом у вези са ширењем корона вируса, а одлучност градоначелника Игора Радојичића, градских служби, министра здравља Алена Шеранића и осталих државних институција у борби са овим проблемом све Бањалучане може учинити поносним. Мјере које су уведене несумњиво су нас спасиле од још већих проблема, али управо зато и даље морамо остати дисциплиновани. Посебно бисмо истакли све медицинске раднике, поједине привредне субјекте и медије који су у овој борби дали немјерљив допринос.

Оно што бисмо посебно истакли је чињеница да је Град Бањалука, у овим тешким временима, када нико не размишља о новцу, испоштовао обавезе према спортистима и клубовима који су на „Избору најбољих спортиста града“ у нашој Спортској дворани „Борик“ били најбољи. Ово нису велика средства, али чињеница да су до наших спортиста дошла у овом тренутку чини их већим него икад, јер нам дају снагу, сигурност и повјерење.

Овакав однос према спорту и спортистима довео је до тога да Бањалука има рекордан број премијерлигаша и клубова који се такмиче у највишим ранговима.

Премијерлигаши за сљедећу годину су: КК Орлови, КК Млади Крајишник, КК Феникс, КК Борац, ККИ Врбас, РК Борац, ЖРК Борац, ФК Борац, КМФ Полицајац, ОК Борац, УОК БЛ Волеј, ЖОК Инова, Куглашки Клуб Борац, Куглашки клуб Ревита, Куглашки клуб Ада, ЖКК Врбас, ВК Бања Лука, АК Борац, ФК Крупа, Стонотениски клубови Борац, Спин и Бањалука, … Турнире највишег ранга играју тенисери ТК Борац, ТК Младост, ТК Бањалука, у својим редовима шампионе БиХ имају ПК Олимп, ПК 22. април, ПК Борац, многи борилачки клубови…

На нама је да се реванширамо нашем Граду онако како ми то једино и знамо – на терену.

Што би наши пријатељи из Спорског центра „Борик“ рекли: ПОБИЈЕДИЋЕМО ЗАЈЕДНО И ОВУ УТАКМИЦУ!

Оцијените овај чланак?

0 / 5. 0

Подијели