Нови састанак о турниру у малом фудбалу

Вијести
Спортски центар  „Борик“ Мапа

13.5.2021. – Спортски центар  „Борик“ је наставио са организацијом низа састанака са фудбалерима, представницима медијима, судијама и другим учесницима претходних турнира у малом фудбалу, тиме практично већ увелико ушао у организацију сљедећег турнира. Циљ ових сусрета је да се анализира претходни, иначе по оцјени већине, веома успјешан турнир у малом фудбалу „Борик  2020  Powered by Jelen“, да се укаже на његове добре ствари, а можда још важније, да се нагласе евентуални пропусти како би сљедећи турнир био још бољи.
Посебно је истакнуто задовољство што је турнир прошле године уопште одржан у веома изазовном и непредвидивом  времену  пандемије  вируса корона, уз изражену наду да ће до сљедећег турнира ситуација бити повољнија, и да ће нови турнир бити пуно бољи у свим организационим сегментима. Оно што сигурно највише недостаје је публика, иако су живи преноси свих утакмица на друштвеним мрежама бар донекле ово надокнадили.
Треба нагласити још да ће традиционални  „Бориков“  турнир у малом фудбалу бити и једна од тематских поставки у  „Музеју спорта“.

Оцијените овај чланак?

5 / 5. 1

Подијели