Бориков споменарВијести

Масимо у Борику

Бориков споменар Вијести
Спортски центар Борик Мапа

15.2.2022. – Љубитељи генијалног Масимовог гласа уживали су синоћ у дворани „Борик”. Хитови хрватског пјевача су се низали, а концерт је у част заљубљених почео пјесмом „Сјај у тами”.

Ово је први концерт одржан у „Борику” од почетка пандемије корона вируса, па је многобројна публика с нестрпљењем ишчекивала излазак пјевача на сцену.

Иако популарни пјевач није био вољан састајати се са новинарима и давати интервјуе, због ситуације са пендемијом, ипак нам је указао вријеме и пренио своје утиске.

„Вечерашњи концерт је, морам нагласити, био један од најљепших које сам имао у граду Бањалуци. Хвала посјетитељима који су ме константно пратили енергијом, а надам се и ми њих. Љубав и поштовање од мене”.

Масимо се уписао и у Бориков споменар, гдје је подијелио своје утиске са бањалучког концерта. Колико је бањалучкој публици фалио овакав концерт у Борику, толико је и Масиму фалила енергија публике.

Након Масимовог концерта у име љубави, већ 8. марта у „Борику” очекује се наступ Марије Шерифовић, потом и наступи других регионалних музичких извођача који ће се низати током године.

Оцијените овај чланак?

3.7 / 5. 3

Подијели