Вијести

Засијала Спортска дворана „Обилићево“

Вијести
Спортска дворана Обилићево Мапа

11.5.2022. – Промоција поводом пуштања у рад нове расвјете уприличена је у склопу финалне кошаркашке утакмице Првенства БиХ за жене између ЖКК „Орлови“ Бања Лука и ЖКК „Плејоф“ Сарајево у препуној дворани „Обилићево“. Титулу најбољих сениорки под обручима понијеле су кошаркашице „Плејофа”, а утакмица је завршена резултатом 56:66. Честитамо!

„Досадашња расвјета није испуњавала услове за већину спортова који су се одигравали у овој дворани. Овом реконструкцијом смо испунили планове за претходну годину када је СЦ „Борик“ у питању, а у овој години имамо планове који се односе на већа улагања у инфраструктуру. У неким дворанама треба паркет промијенити, поправити кровове… То нису улагања која можемо сами планирати док не видимо како ће се кретати буџет Града, наш буџет, колико ћемо корисника имати у будућности, али планове имамо и у складу са могућностима желимо побољшавати услове свим корисницима СЦ „Борик“.“- истакао је Ненад Талић.

Слађана Голић, легендарна кошаркашица „Младог Крајишника“ и репрезентативка Југославије радо посјећује утакмице женске кошарке, а похвалила је труд који се данас улаже како би спортисти имали што боље услове за рад у Бањој Луци.

Досадашњих шест расвјетних тијела од 12 киловата снаге у дворани „Обилићево“ замијењено је са 20 лед рефлектора укупне снаге од 10 киловата и 1300 лукса свјетлости. Поред тога освјежено и офарбано је 290 столица на трибинама и истакнут назив Спортске дворане „Обилићево“ на улазу у објекат.

Оцијените овај чланак?

0 / 5. 0

Подијели