Бориков споменарВијести

Репезентативац Србије Срђан Бабић у посјети „Борику“

Бориков споменар Вијести
Спортски центар Борик Мапа

8.12.2022. – Репрезентативац Србије у фудбалу Срђан Бабић након повратка са Свјетског првенства у Катару посјетио је Спортску дворану „Борик“. Добродошлицу промотеру 47. Турнира у малом фудбалу „Борик Нектар 2022“ и манифестације „Катару Борику“ пожелио је директор СЦ „Борик“ Ненад Талић заједно са сарадницима.

„ Кратки боравак у Бањалуци искористио сам да посјетим Спортску дворану „Борик“ гдје су ми указали част да будем промотер два значајна догађаја у Бориковој организацији. Пратио сам путем друштвених мрежа како је испраћено гледање утакмица репрезентације у Бањалуци и срце ми је било пуно јер се Бањалука по ко зна који пут истицала као град који је увијек уз Орлове. Саиграчи су видјели ту атмосферу и сви смо били одушевљени. Бориков турнир у малом фудбалу је бренд који је изградио репутацију у региону, а организација је на врхунском нивоу. Некада сам и ја играо на овом Турниру и освајао га у млађим годинама. Срећан сам јер мој град има чиме да се поноси.“ – рекао је Срђан Бабић.

„Част нам је и задовољство указано повјерење нашег репрезентативца, Бањалучанина Срђана Бабића. Његов лик и дјело свакако су допринијели популаризацији и промоцији оба догађаја које смо организовали у СЦ „Борик“. Гледање утакмица репрезентације ја надмашило наша очекивања, Бањалучани су показали како се навија! Пред нама је Турнир и у самој завршници 24. и 25. децембра организоваћемо сличан спекакл.“ – рекао је Ненад Талић.

Бабић је примио захвалницу за допринос промоцији догађаја „Катар у Борику“ који је у три дана окупио 10.000 посјетилаца у СД „Борик“, као и за промоцију Турнира „Борик Нектар 2022“ који је у току.

Своју поруку оставио је у Бориковом Споменару, међу бројним истакнутим спортистима Бањалуке.

Оцијените овај чланак?

3 / 5. 2

Подијели