Вијести

Бањалука у „Борику“ изабрала најбоље спортисте за 2022. годину

Вијести
Спортски центар Борик Мапа

28.3.2023. – Каратиста „Енергије Grawe“ Павле Дујаковић и џудисткиња „Звијезде“ Софија Пајић проглашени су за најбоље спортисте Бањалуке за 2022. годину на традиционалној манифестацији Избора најбољих спортиста и спортских организација одржаној у Спортској дворани „Борик“.

Најуспјешније сениорске спортске организације су Женски рукометни клуб Борац и Рукометни клуб Борац мтел.

Најталентованија спортисткиња је Милана Раилић из Женског рукометног клуба Борац док је епитет најталентованијег спортисте понио Лука Пејић из Карате клуба „Енергија Grawe“.

За најуспјешнијег спортисту у спорту за инвалидна лица проглашена је Биљана Недић кошаркашица Кошаркашког клуба инвалида „Врбас“.

За најуспјешнији спортски догађај изабрана је утакмица 3. Кола ЕХФ ЕУРО КУП-а у организацији Женског рукометног клуба Борац.

Специјалну награду за допринос у развоју и афирмацији спорта града Бања Лука добио је Горан Граховац, пливачки тренер. Специјалну награду за допринос у развоју и афирмацији спортске рекреације и спорта  града Бања Лука освојио је Ненад Талић, директор Спортског центра Борик. Поводом 75 година клуба, Специјалну награду за допринос и афирмацију спорта  града Бања Лука за 2022. годину добио је  Кајак кану клуб „Врбас“. Специјалну награду за допринос у развоју и афирмацију спорта лица са инвалидитетом града Бања Лука припала је Драгану Ђурану из Одбојкашког клуба инвалида „Бања Лука“.

Оцијените овај чланак?

4.3 / 5. 6

Подијели