Вијести

Састанак са координатором Фондације Новак Ђоковић

Вијести
Спортски центар Борик Мапа

25.4.2023. – Изванредан састанак са координатором Фондације Новак Ђоковић, Александром Јовићем, одржан је у Спортском центру „Борик“ гдје смо разговарали о предстојећој сарадњи и заједничким пројектима који ће бити проведени на јесен.
Домаћин састанка, директор Спортског центра „Борик“ Ненад Талић, заједно са координатором Фондације Новак Ђоковић и руководиоцем Спортске дворане „Обилићево“ Миланом Тркуљом, разговарао је о идејама и плановима који су дио регионалног пројекта унапређења у раду са ђецом и младима.
Фондација Новак Ђоковић основана је 2007. године од стране Новака и Јелене Ђоковић са мисијом да промијене свијет улагањем у рани развој дјеце. Њихова визија и циљ су да омогуће дјеци и младима широм свијета да имају једнаке могућности у животу, без обзира на социоекономски статус, културу или географско подручје у којем живе.
Радује нас што ћемо бити дио овог пројекта и што ћемо заједничким снагама радити важне кораке за заједницу. Држите нас у виду јер ускоро долазе сјајне ствари!

Оцијените овај чланак?

0 / 5. 0

Подијели