Вијести

Европска ноћ музеја у Музеју спорта

Вијести
Музеј спорта Мапа

15.5.2023. – Придружите нам се на незаборавној Европској ноћи музеја у Музеју спорта!

У четвртак, 18. маја 2023, од 20:00 до 24:00 часа, Музеј спорта ће бити домаћин јединствене вечери посвећене кошарци. Дођите и истражите нашу актуелну поставку „Кошарка Српске“ која вам доноси невјероватну причу о наслијеђу кошарке.

Богата историја, разнолики експонати и прикази који ће вас провести кроз свијет кошаркашке страсти и успјеха. Од олимпијских медаља до легендарних дресова, ова изложба у Европској ноћи музеја ће вас одушевити без обзира јесте ли страствени обожаватељ кошарке или једноставно желите открити нешто ново. Али то није све! Поводом нашег посебног догађаја, желимо наградити наше вјерне посјетиоце.
Хиљадити посјетилац поставке „Кошарка Српске“ на овој вечери ће добити посебну поклон награду!
Кошаркашка лопта и монографија “30 година Кошаркашког савеза Републике Српске”, те поклони Спортског центра “Борик” чекају свог срећног добитника!

Дођите с пријатељима и породицом, уживајте у посебној атмосфери Музеја спорта и проведите вече испуњено културом, спортом и забавом.

Датум: 18. маја 2023.
Програм:
20:00 -21:00 Дружење са кошаркашима КСРС
21:00- 22:00 Разговори о кошарци у Музеју
22:00- 24:00 Обилазак поставке и дружење
Локација: Музеј спорта
Адреса: Алеја Светог Саве 48, Дворана Борик

Не пропустите ову посебну прилику да доживите кошарку на јединствен начин! Означите датум, подијелите с пријатељима и будите дио незаборавне Европске ноћи музеја у Музеју спорта.
Видимо се!

Оцијените овај чланак?

5 / 5. 2

Подијели