Вијести

Упознајте се са спортском двораном Борик као никад до сада

Вијести
Спортска дворана Борик Мапа

25.07.2023. – Драги љубитељи спорта и пријатељи Борика, са задовољством вас позивамо на представљање новитета – Виртуелна шетња кроз Спортску дворану Борик!
Све што сте икада жељели да сазнате о Храму спорта сада ће бити доступно на јединствен начин. Заборавите на статичне фотографије и описе, јер виртуелна шетња ће вам омогућити да се упустите у потпуно интерактивно искуство истраживања Спортске дворане Борик.
Шта можете очекивати од Виртуелне шетње кроз Спортску дворану Борик?
Истински доживите атмосферу: Корачајте кроз простор дворане као да сте тамо, осјетите њен пулс и енергију. Сазнајте како изгледа бити дио спортске акције у срцу Борика.
Истражите све кутке: Без ограничења, истражите сваки дио дворане, од терена и трибина до Музеја спорта. Зароните у сваки детаљ који чини Борик посебним.
Упознајте наше олимпијце: Упознајте освајаче олимпијских медаља, спортисте који су прославили Бања Луку. Откријте њихова достигнућа која су постигли у годинама за нама.
Означите вријеме: Представљање Виртуелне шетње кроз Спортску дворану Борик ће се одржати данас на нашем сајту www.scborik.com у 18:00 часова. Немојте пропустити прилику да постанете дио ове дигиталне авантуре!
Дијелите ову објаву са својим пријатељима и позовите их да се придруже овом виртуелном путовању кроз Спортску дворану Борик!

Оцијените овај чланак?

4.4 / 5. 5

Подијели