Вијести

Састанци са представницима корисника и спортских клубова

Вијести
Конференцијска сала Мапа

Данас су у конференцијској сали Спортске дворане „Борик“ одржани састанци који су окупили представнике спортских клубова и кориснике објеката СЦ „Борик“. На овим састанцима, директор СЦ „Борик“ Ненад Талић, представио је планове за будућност Спортског центра, који укључују реконструкцију паркета одређених објеката, модернизацију постојећих садржаја, реализацију нових садржаја, као и обиљежавање 50 година постојања Храма спорта.

Директор СЦ „Борик“ саслушао је сугестије и приједлоге присутних представника спортских клубова и корисника објеката СС „Старчевица“, СД „Обилићево“, СД „Центар“ и СД „Борик“, како би се унаприједило корисничко искуство у СЦ „Борик“. Ово отворено и инклузивно окупљање омогућило је заједничку размјену идеја и искустава, како би се осигурало да СЦ „Борик“ остане водећи спортски центар и даље служи потребама своје спортске заједнице.

У циљу наставка овог конструктивног дијалога, и сутра ће бити одржани састанци у Спортској дворани „Борик“, овога пута са групама корисника других објеката центра. Очекује се да ће ови састанци пружити још више прилика за сарадњу и размјену идеја како би се осигурало да Спортски центар „Борик“ буде још боље мјесто за све љубитеље спорта и рекреације.

Оцијените овај чланак?

5 / 5. 3

Подијели