Вијести

Одржан пријем за хероје Одбрамбено отаџбинског рата

Вијести
Мапа

У склопу континуиране подршке и бриге за запослене раднике, посебно за оне који су храбро служили у Одбрамбено отаџбинском рату, Ненад Талић, директор Спортског центра Борик, организовао је посебан састанак у Спортској дворани Борик уочи 9. јануара Дана Републике Српске. Пријем је окупио 20 бивших бораца Војске Републике Српске, који тренутно обављају радне задатке унутар самог Центра.

Конференцијска сала Спортског центра Борик била је мјесто гдје су се сусрели директор Талић и ови храбри борци, пружајући прилику за отворени дијалог о њиховом тренутном статусу и изазовима с којима се суочавају. Атмосфера је била испуњена снажним осјећајем заједништва и поштовања према онима који су допринијели одбрани отаџбине.

Талић није само пружио ријечи подршке, већ је активно слушао приче бораца, дијелећи њихова искуства и разумијевајући специфичности које се тичу учесника ратних дешавања. Разговарало се о тренутним изазовима које борци сусрећу у свакодневном животу, а посебно о могућностима за унапређење њиховог општег статуса.

Директор Талић истакнуо је важност цијењења и признавања доприноса бораца у изградњи заједнице те изразио посвећеност Спортског центра Борик у пружању подршке својим запосленима, посебно онима који су својевремено стали у одбрану домовине. Овај сусрет додатно је нагласио посебну пажњу према дјеци палих бораца, чиме се истиче важност бриге за ову категорију заспослених у СЦ Борик. Уз обећање наставка дијалога и пружања подршке, догађај је завршен у духу заједништва и оптимизма за будуће напоре.

Оцијените овај чланак?

5 / 5. 1

Подијели