Догађаји

17. Избор најбољег спортисте града Бањалука за 2018. годину

Догађаји
Спортска дворана „Борик“ Мапа

Први ас Дарко Савић, прва дама Николија Станивуковић

Дарко Савић (Кајак кану клуб Врбас) и Николија Станивуковић (Атлетски клуб Борац) изабрани су за најбоЉе спортисте Бањалуке за 2018. годину, на свечаности која је одржана у Спортској дворани „Борик“, која ове године слави 45. рођендан.
Признање Дарку Савићу уручио је Игор Радојичић, градоначелник Бањалуке, а Николији Станивуковић, Зоран Талић, предсједник Скупштине Града.
По други пут, јер је био најбоЉи и 2014. године Савић је понио ласкаву титулу првог аса Бањалуке, док је Николија Станивуковић одбранила примат, јер је и прије годину дана била прва спортски дама.
Стручни жири је за најуспјешнији спортски догађај прогласио тениски АТП челенџ тениски турнир „Српска Опен“, најуспјешнија спортска организација у женској категорији је Женски кошаркашки клуб Орлови, а у мушкој Пливачки клуб Олимп. За најталентованије спортисте изабрани су Маша Максимовић (Школа шаха Скакач) и Павле Дујаковић (Карате клуб Енергија). Алексеј Радукић (Стонотениски клуб за особе са инвалидитетом Врбас) најуспјешнији је спортиста појединац у спорту за инвалидна лица.
Познатом кошаркашком раднику Радету Савићу припала је награда за животно дјело, док је Маринко Умичевић добио специјалну награду за допринос у афирмацији и развоју спорта града Бањалуке за 2018. годину.
У музичком дијелу програма учествовали су Александар Живановић, Јелена Дејановић и Радован Ивановић, ученици Средње музичке школе „Владо Милошевић“.
Организатор 17. Избора најбоЉег спортисте је Град Бањалука, а технички организатор Јавна установа Спортски центар „Борик“. Медијски покровитеЉ била је телевизија Елта ХД у чијој су продукцији урађени промотивни филмови о најбољим спортистима као и о слављенику Спортској дворани „Борик“.Оцијените овај чланак?

0 / 5. 0

Подијели