Вијести

Почеле припреме за „Борик 2020“

Вијести
Спортски центар „Борик“ Мапа

10.09.2020. – Традиционални, 45. по реду турнир у малом фудбалу „Борик 2020“ треба и ове године организовати уз поштовање свих мјера надлежних институција.

То је јединствен став свих учесника састанка, којем су присуствовали представник града Бањалука, организатори, дугогодишњи учесници и освајачи турнира, људи из судијске организације, као и „седме силе“.

Ненад Талић, директор Спортског центра „Борик“ се свима захвалио на уложеном труду и помоћи у организацији прошлогодишњег турнира и додао:

– Заједно смо учинили да турниру вратимо онај некадашњи сјај, да он буде на понос нашег града. На томе не треба стати, желимо да овогодишњи буде још бољи, квалитетнији, садржајнији. Оно што нас је посебно обрадовало је то да су се љубитељи малог фудбала вратили на трибине. Већ смо почели припреме за турнир „Борик 2020“, иако смо свјесни да живимо у вријеме вируса корона. Пратићемо ситуацију, али и поштовати све одлуке које буду донијеле надлежне институције.

Састанку је присуствовао и Срђан Амиџић, замјеник градоначелника града Бањалуке.

– Када видим колико вас је дошло на састанак, са колико љубави и оданости се односите према овом турниру, онда је то најбоља потврда да смо на правом путу. Прошлогодишњи турнир заслужује само честитке и похвале, али има простора да се љествица подигне још горе. Наравно, Град ће увијек бити ту да помогне, и помаже, не само овај турнир, него и бројне друге клубове, манифестације – рекао је Амиџић.

И сви остали учесници састанка изрекли су само похвале за турнир у малом фудбалу „Борик 2019“, али изнијели и занимљиве приједлоге, иницијативе иза овогодишњу смотру, како би она била што боља и квалитетнија.

Оцијените овај чланак?

5 / 5. 1

Подијели