Бориков спектакл превазишао сва очекивања!

Вијести
Спортски центар Борик Мапа

26.12.2021. – Традиционални 46. турнир у малом фудбалу „Борик 2021 Powered by Jelen” освојила је екипа „Кафе Нест Јапија”, тријумфом над тимом „Кафе Кајак” у спектакуларном финалу!

Сениорски финалисти приредили су вече за памћење у пуном Храму спорта!

Одиграна завршница турнира који је трајао 26 дана, остаће запамћена по сјајној партији на паркету.

Кафе Кајак повео је поготком Александра Муњизе у првом полувремену, а онда удвостручио предност на старту другог, голом Ђорђа Каурина. Изгледало је тада да иду ка сигурној побједи, међутим Кафе Нест Јапија је онда до краја меча три пута матирао Дарка Милановића.

Погађали су Небојша Рунић, Федор Предраговић и Синиша Дујаковић, а предност је била на снази до посљедњих пет секунди…

Кафе Кајак извео један аут, а по лопти је са центра „загрмио” Дарко Милановић и у посљедњој секунди матирао Срђана Модића – за врхунац драме, за извођење пенала!

Након 40 минута праве драме, публика је на ногама чекала пенале.

У првој серији пенала, ударце Синише Дујаковића и Игора Мирковића одбранили су поменути Милановић и Модић, да би у другој серији прецизна била оба извођача – Небојша Рунић и Александар Муњиза.

На старту треће, одлучујуће серије, Алекдандар Радуловић је погодио за 2:1, да би Славиша Максимовић шутирао поред гола.

Побједничкој екипи, осим трајног и прелазног трофеја који су уручени капитену Александру Радуловићу, припала је и новчана награда од 10.000 конвертибилних марака, те бројне награде спонзора и пријатеља Борика.

Публика је у Храму спорта током финалног дана имала прилику погледати утакмице у седам такмичарских категорија, а пехари, медаље и поклони додијељени су на крају сваког дуела. У паузама присутне су забављале популарне чир лидерсице „Cheer House”, те плесни клуб „Гема”.

Награде спонзора извучене су у три наврата током такмичарског дана, а најсрећнији добили су вриједне робне награде. Финале сениора ове године могло се пратити и из топлих домова уз пренос Арена спорт ТВ канала.

Оцијените овај чланак?

1 / 5. 1

Подијели