Кајак шампион Борика 2022

Вијести
Спортски центар Борик Мапа

25.12.2022. – Сениорски финалисти приредили су вече за памћење пуном Храму спорта!
Одиграна завршница турнира који је трајао 22 такмичарска дана, остаће запамћена по сјајној партији на паркету међу ривалима Кафе Кајак и Кафе Нест Инфомедиа груп.

На самом старту Нест је повео са 2:0, да би убрзо Кајак преокренуо у своју корист до самог финиша Турнира. Резултатом 4:7 Кајак је однио титулу шампиона 47. Борик Нектар турнира у малом фудбалу.

Побједничкој екипи, осим трајног и прелазног трофеја који су уручени капитену Игору Мирковићу, припала је и новчана награда од 20.000 конвертибилних марака, те бројне награде спонзора и пријатеља Борика. Ово је осма титула Борика коју су у својој каријери стекли футсалери Игор Мирковић и Дарко Милановић Деко.

Публика је у Храму спорта током финалног дана имала прилику погледати утакмице у седам такмичарских категорија, а пехари, медаље и поклони додјељени су на крају сваког дуела.

У паузама своје плесне тачке извели су плесачи плесног клуба “Гема”.
Награде спонзора извучене су у три наврата током такмичарског дана, а најсрећнији су добили вриједне робне награде. Полуфинала и финале сениора ове године могло се пратити уз пренос ТВ Арена спорт.

Оцијените овај чланак?

0 / 5. 0

Подијели