Бориков споменарВијести

Срђан Мрваљевић поново у Борику

Бориков споменар Вијести
Спортски центар Борик Мапа

8.6.2023. – Срђан Мрваљевић, вицешампион свијета у џудоу 2011. године, освајач бројних медаља и троструки учесник Олимпијских игара 2019. године уписао се у Бориков споменар. Након четири године овај џудиста евоцирао је са нама успомене на Борик, гд‌је је учесник кампа „Бањалука Опен“ као један од тренера џудистима региона.

„Јако волим Бањалуку, обожавам је! Као мали сам овд‌је долазио, такмичио се, узимао медаље. Вежу ме лијепа сјећања за Спортску дворану Борик и увијек се овд‌је осјећам јако пријатно, јако лијепо и увијек је гостопримство на високом нивоу и од директора Талића и свих запослених у Борику.“

Традиционални џудо камп „Бањалука Опен“ угостио је у Борику бројне такмичаре региона, који ће у наредним данима „исклесати“ своје вјештине на спортском борилишту.

„Надам се да ће овај камп у будућности бити још масовнији и да ће окупљати још више учесника, не само из региона него из читаве Европе, а ја ћу увјек ту бити подршка. Бањалука има добру спортску инфратруктуру иако још има простора за улагање. Имате талентоване спортисте, а Софија Пајић, џудисткиња и најбоља спортисткиња града за 2022. годину ако буде била упорна и радила по плану и програму тренера има предиспозиције да буде и Олимпијски кандидат, а да у међувремену узме још неку европску медаљу до 23 године.”

Увијек радо виђен гост у Борику, Мрваљевић ће на кампу са џудистима тренирати до петка.

Оцијените овај чланак?

4.5 / 5. 2

Подијели