Вијести

Делегација Спортског центра Борик договорила сарадњу са Нишким Чаиром

Вијести
Спортски центар Чаир Мапа

Директор Спортског центра “Борик”, Ненад Талић, заједно са својим сарадницима, посјетио је Спортски центар “Чаир” у Нишу, који је један од највећих спортских комплекса у региону. Састанак је организиран с директорицом Бранком Аранђеловић и њеним сарадницима, а присуствовао је и директор Спортског центра “Вождовац” из Београда, Марко Рубежановић.

Током посјете, делегација је имала прилику да обиђе централну дворану “Чаира”, као и друге спортске капацитете у оквиру комплекса. Интересантно је да су и СЦ “Чаир” и СД “Борик” започели своју градњу 1972. године, а дворане су завршене и отворене 1974. године. Ове године, оба центра славе 50 година постојања, те су постали незаобилазни носиоци развоја спорта у Србији и Републици Српској.

Кључна тачка састанка била је договор око потписивања Споразума о сарадњи између два Спортска центра. Овај споразум подразумијева интензивирање размјене искустава, организовање заједничких спортских догађаја, као и развој програма који ће унаприједити спортску инфраструктуру и рад у оба центра.

Као резултат договора, очекује се долазак делегације Спортског центра “Чаир” на прославу 50 година постојања Спортске дворане “Борик” у Бањалуци. Ова сарадња представља важан корак ка јачању веза између спортских центара у региону и унапређењу спортске сцене у цијелој регији.

Оцијените овај чланак?

5 / 5. 2

Подијели